0

Basiscursus Koken I, woensdagavond: feb-mrt-apr 2026

€411.93
In stock: 12 available
Product Details

Gedurende 6 lessen leer je alles over kook- en snijtechnieken en hoe je het qua timing allemaal op tijd op tafel zet. Wij hechten veel waarde aan smaak en presentatie. Tijden de cursus wordt daaraan veel aandacht besteed.

De Basiscursus Koken is inclusief recepten, drankjes, professionele begeleiding, een HANOS- pas en de afwas wordt uiteraard gedaan!

Basiscursus Koken I vindt plaats op woensdag van 18u-22u
Data: 4 en 25 februari, 4 en 25 maart, 1 en 22 april

De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers.


Save this product for later
Share this product with your friends
Basiscursus Koken I, woensdagavond: feb-mrt-apr 2026
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

29

18:00 Basiscursus Koken: lez 2

30

1

18:00 Basiscursus Koken II: les 1

2

3

18:00 KookClub: Lazy cooking

4

10:00 Stoomoven: Inspiration Session

5

12:00 KookClub: Lazy cooking

6

7

8

9

10

11

12

13

18:00 Kookclub: Wijn & Spijs

14

15

18:00 Basiscursus Koken II: les 2

16

17

18

19

20

18:00 Basiscursus Koken: les 3

21

22

23

24

25

26

12:00 Inspiration session: Indonesisch

27

18:00 Basiscursus Koken: les 4

28

29

30

31

1

10:00 Stoomoven: Inspiration Session

2

12:00 KookClub: Lazy cooking