Gedurende 6 weken leer je alles over kook- en snijtechnieken en hoe je het qua timing allemaal op tijd op tafel zet. Wij hechten veel waarde aan smaak en presentatie. Tijden de cursus wordt daaraan veel aandacht besteed.
De Basiscursus Koken is inclusief recepten, drankjes, professionele begeleiding, een HANOS- pas en de afwas wordt uiteraard gedaan!
Basiscursus Koken vindt plaats donderdag op 2 en 16 februari, 2 en 23 maart, 6 en 20 april 2023.
Mei 2024
29
30
1
2
3
18:00 KookClub: Lazy cooking
4
10:00 Stoomoven: Inspiration Session
5
12:00 KookClub: Lazy cooking
6
7
8
9
10
18:00 Basiscursus Koken: les 5
11
11:00 Inspiration Session: Thais
16:30 Kamado: Basic
12
11:00 Kamado: special
13
18:00 Kookclub: Wijn & Spijs
14
15
16
17
18:00 BBQ: American
18
16:30 BBQ: Basic
19
20
21
22
18:00 Basiscursus Koken II: les 2
23
24
18:00 Basiscursus Koken: les 6
25
26
27
18:00 Inspiration Session: Italiaans
28
29
18:00 Basiscursus Koken II: les 3
30
31
1
15:30 BBQ: BBQ & Beer
2