AGENDA

Boek hier jouw Grill Academy

The Basics


 Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!

    Grillen op directe en indirecte manier
    Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
    U ontvangt barbecuetips voor gevorderden.

Wat ga je grillen?

Gegrilde avocado met ansjovis tapenade

Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen

Ciabatta alla puttanesca

Forelfilet in teriyaki

Garnalenburger

Dorade met citroenpeterselie olie

Mandarijnen kokos taartjes







Lees hier meer over de basiscursus

Vis Special


 Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!

    Grillen op directe en indirecte manier
    Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
    U ontvangt barbecuetips voor gevorderden.

Wat ga je grillen?

Gegrilde avocado met ansjovis tapenade

Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen

Ciabatta alla puttanesca

Forelfilet in teriyaki

Garnalenburger

Dorade met citroenpeterselie olie

Mandarijnen kokos taartjes







Lees hier over de Inspiration Sessions

Meat & Eat


 Het doel van de BBQ workshop is mensen om leren gaan met de BBQ op verschillende manier door te spelen met de temperatuur. We nemen de gasten mee in de totaal beleving van het barbecue en grillen. Het gehele verhaal moet kloppen, dus het vlees schoonmaken, snijden, grillen en desgewenst met een truffeljus serveren. We serveren speciaal bier of wijn bij de workshop en zorgen ook dat de bijgerechten iets bijzonders hebben.

Welke barbecues worden gebruikt bij deze workshop?
Uiteraard worden de Summit Charcoal en de Master Touch ingezet om hun kracht te laten zien door vlees low and slow te bereiden en vervolgens middels hoge temperatuur het vlees af te maken. We leren de gasten de ins en outs van de Summit Master Touch en de Gas barbecues van Weber, maar natuurlijk mag ook de Go Any Where niet ontbreken.
De Mastertouch van Weber wordt gebruikt om te grillen en ook de reverse methode te laten zien. Indirect laag daarna hoog en andersom.

We hebben geen vast menu, behalve dat we vertellen dat we gewoon veel vlees hebben. Zoals de omschrijving al aangeeft, komen alle facetten van het echte barbecue aan de beurt. Het 6 gangen menu bepalen we bij elke Carnivoor workshop in de week voorafgaan door gebruik te maken seizoensproducten en producten die we dan voorhanden hebben.

De Carnivoor is een BBQ workshop grotendeels bestaande uit vlees, waarin we de volgende zaken aan onze gasten laten zien:

    Grillen van de perfecte steak
    Schoonmaken van een Tomahawk en deze middels reverse methode bereiden
    Lamsrack, low and slow
    Roken van een vlees
    Saus bereiden middels GBS
Lees hier over Lazy Cooking Sessions

De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.


Reacties van deelnemers!