AGENDA
Boek hier jouw Grill Academy
The Basics
The Basics
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
Grillen op directe en indirecte manier
Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
U ontvangt barbecuetips voor gevorderden.
Wat ga je grillen?
Gegrilde avocado met ansjovis tapenade
Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen
Ciabatta alla puttanesca
Forelfilet in teriyaki
Garnalenburger
Dorade met citroenpeterselie olie
Mandarijnen kokos taartjes
Lees hier meer over de basiscursus
Vis Special
Vis Special
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
Grillen op directe en indirecte manier
Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
U ontvangt barbecuetips voor gevorderden.
Wat ga je grillen?
Gegrilde avocado met ansjovis tapenade
Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen
Ciabatta alla puttanesca
Forelfilet in teriyaki
Garnalenburger
Dorade met citroenpeterselie olie
Mandarijnen kokos taartjes
Lees hier over de Inspiration Sessions
Meat & Eat
Meat & Eat