FOOD KENNISCENTRUM

FOOD KENNISCENTRUM

Marcel Weber | Aanjager Food Kenniscentrum & Eigenaar van Het Kook College Wijchen


Als eigenaar van Het Kook College Wijchen ben ik al ruim 15 jaar bezig met kookworkshops, cursussesn en trainingen. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat we aan de vooravond staan van een drastische verandering van ons eetpatroon. De green deal, het dieet 2050 en vitaliteit zijn de belangrijkste triggers om hiermee aan de slag te gaan. Samen met een groep enthousiaste professionals.


Jorrit van Engen | Streekbakker


Als jongetje van 8 wist hij al dat hij bakker zou worden. Dat is hem gelukt. Maar niet zomaar een bakker. Jorrit werkt alleen maar met biologische producten en hij is ervan overtuigd dat tijd en liefde de belangrijkste ingrediënten zijn voor een heerlijk brood. Jorrit vind het geweldig als jij zelf brood wilt leren bakken. Hij deelt graag zijn kennis en liefde van brood bakken met jou.

Melanie van Driel | Mproef - Vitaal Ondernemen


Melanie is ervan overtuigd dat een duurzame weg naar een gezondere levenstijl stap voor stap gaat. Geen diëten, geen sportscholen, niet moeten... maar genieten van puur en gezond eten, lekker bewegen en buiten zijn. Melanie leert je alles over de toegevoegde waarde van het eten van onbewerkte producten, hoeveelheden en nog heel veel meer over eten en drinken. Dat is de sleutel tot een blijvend gezonde leefstijl!


Jorik Degenkamp | Sustenance & Chef Bistro Flores


Sustenance.foodforthought is de noemer waaronder Jorik Degenkamp, docent, leermeester en Chef-kok, op zoek is naar alternatieven voor voedselbereiding en ontwikkelingen in de gastronomie. Duurzaamheid en voedselsystemen staan centraal. Jorik staat bij ons bekend als dé expert als het gaat om groente bereidingen. 

Share by: